WINTERSZWOLLE

De dagen worden korter en de nachten langer. De winter komt eraan! Wat kan je nog wel doen deze winter. Nieuwsgierig? Houdt de socials en de website in de gaten.
Hmmm… Zwolle, wat ben je lekker deze winter!

ZWOLLE UNLIMITED

Dit is het vriendelijke, sfeervolle internationale performing arts festival met het verhaal in de hoofdrol. Kleinschalig, intiem, maar van grootse allure. Een oase voor publiek uit binnen- en buitenland, uit Zwolle en de regio. Wij van Zwolle Unlimited weten één ding: verhalen – zowel de oeroude overleveringen als de hedendaagse verhalen – vormen ons kompas in het leven en geven richting; ze houden een spiegel voor en verbinden mensen van alle leeftijden, culturen en overtuigingen.

Daarom toveren honderden artiesten elk jaar, zo rond het eerste weekeinde van juni, de historische binnenstad van Zwolle om tot een kunstzinnig eldorado vol verhalen: in storytelling, circustheater, danstheater en rootsmuziek.

Zwolle Unlimited

Zwolle Unlimited

Verhalen zijn van groot belang voor mensen, voor de wereld en ook voor onze stad. Ze houden ons een spiegel voor en ze verbinden. Een goed verhaal slaat een brug tussen mensen van verschillende leeftijden, culturen en bevolkingsgroepen.

AFTERMOVIE ZWOLLE NU LIMITED

BEKIJK ALLE AFTERMOVIES

REVIEWS

JULLIE BELEVING

Gisteren muziekroute gedaan! Geweldig…prachtige locaties en erg mooie optredens. Super. Enorm bedankt voor de organisatie van dit bijzondere evenement.

Thea, Bezoeker

Absoluut een aanrader. Top sfeertje ook in de tent op het plein gisteravond. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.

Mirjam, Bezoeker

Bedankt voor het mooie festival. Vandaag de routes Moed en Verlangen, muziekroute en Hemelbestormers gedaan. Erg genoten.

Edwin, Bezoeker

Ik heb vanmiddag samen met buurvrouw Harjet de Heldenroute gedaan. Super om mee te maken! Onder de indruk!

José, Bezoeker