Laden Evenementen

3 t/m 5 juni, Ter Pelkwijkpark Zwolle

De groene parken langs de stadsgrachten van Zwolle zijn in het weekeinde van 3 tot en met 5 juni het decor voor storytelling, circus- en danstheater en rootsmuziek. Van intieme vertellingen tot theatrale vertelshows en rootsconcerten, van huiveringwekkend circustheater tot bruisende dans. Ben jij erbij? Het festival is gratis toegankelijk. Houd de website en onze sociale media in de gaten voor het programma.

De rijkdom van je omgeving 

Tussenland richt zich op de rijkdom van het gebied waarin wij hier in Zwolle wonen: de historie, de verhalen, de muziek, de kunsten. Een rijke culturele samenleving is een samenleving waarin mensen zich verbonden voelen met elkaar en met hun omgeving. Steeds komt het daarbij terug op luisteren naar elkaar en vertellen aan elkaar. Culturele verbondenheid noemen we dat en dat is waaraan de artistieke leiding van Het Tussenland werkt.

Het Tussenland is ook een festival waar jongeren kunnen groeien via talentontwikkelingstrajecten, waar nieuwe makers en meer gevestigde artiesten door experiment, uitdaging en podiumplekken de mogelijkheid krijgen, zich te ontwikkelen tot de dragers van de culturele sector in onze Hanzestad van de toekomst.

DIRECT NAAR HET PROGRAMMA

Go to Top