Laden Evenementen

De wereld wordt wakker en gaat weer open; als een Phoenix die uit haar as herrijst. Jongeren zoeken hun weg in een nieuwe werkelijkheid. Maar wat betekent dat voor jou als hun docent, ouder, begeleider of coach? Het breed gevoelde thema onder jongeren en kinderen is: ‘Kunnen zijn wie je bent’. Maar hoe faciliteer je dat zo goed mogelijk? Daarom organiseren we speciaal voor volwassenen het avondprogramma WOEST The Village

Voor wie & aanmelden
WOEST The Village vindt plaats op 2 juni en wordt gemaakt voor alle volwassenen die om onze jongeren en kinderen heen staan. Want: it takes a village to raise a child! Laat je inspireren en ‘aanzetten’ door eigenzinnige denkers met een verfrissende visie op onderwijs, pedagogiek en didactiek; sprekers met roots in zowel het onderwijs als de kunsten. Zij voeden jou met nieuwe ideeën en visies, met opdrachten en eyeopeners. WOEST The Village is gratis toegankelijk maar je moet wel een ticket bestellen.

Je tickets boek je via laptop of vaste computer. Niet via je mobiele telefoon.

Opzet van de avond
Bereid je voor op een actieve avond vol inzicht, ontmoeting, spiegeling en véél plezier! De avond begint met een energizer door Vocal Statements en (desgewenst) een diner. Daarna kies je uit het aanbod drie experiences. Eén keuzemogelijkheid is Rondje Vrijheid. In dit vrije blok laat je je hart spreken. Wat wordt het: dansen in de Silent Disco? Lekker aan de bar hangen en bijkletsen met bekenden? Klauteren en klimmen in The Playground? Of ‘leen’ je liever een mens in de Living Library, voor een goed gesprek over andere levens?

Diner
Een overheerlijk menu, speciaal voor ons bereid. Shared dining in bohemien sfeertje. Geheel vegetarisch met veganistische optie. Bij je inschrijving voor de avond geef je ook aan of je mee wilt eten of niet. Het diner kost 15 euro per persoon. Je kunt ook alleen het gratis avondprogramma volgen. Heb je dieetwensen of allergieën? Je kunt het doorgeven bij je aanmelding. Je betaalt je diner direct in de ticketshop.

Tijden
17.00 aanwezig als je mee-eet
17.15-18.45 diner
18.45 uur aanwezig voor het avondprogramma
19.00 – 21.45 drie experiences
22.00 – 22.45 uur band + borrel
23.00 uur einde

Go to Top