LevelUpNevin Arabaci

Twee trappen met daarop twee dansers. Ontwerper Nevin Arabaci bracht dans en architectuur samen en creëerde na een grondig onderzoek een architectonische ontwerpmethode waarbij dans, vorm en muziek als bron worden gebruikt voor een nieuwe vormentaal in de architectuur. Maak live mee hoe deze methode werkt. De kracht van disciplines die samenkomen, leidt tot uitdagende, onverwachte en unieke vormen.
LevelUp kon gerealiseerd worden dankzij de materiaalsponsoring van Lagemaat Heerde.

Vrijdag – 19:30, 21:30 Trappen
Zaterdag – 19:00, 21:15 Trappen
Zondag – 15:30, 17:15, 19:45 Trappen

Verbinder in de stad Zwolle 

Onderlinge samenwerking en oog voor elkaar zijn speerpunten van Lagemaat, en ook van Festival Tussenland. Tussenland verbindt zich met ‘haar’ stad door diverse partner-events te hosten, zoals Cultuureducatiefestival Woest, Kennispoort Food Innovation Markt, een (h)eerlijk Food & Dranken Court met lokale foodaanbieders, Kinderfestival Nemia, het Zwolle Design Festival, Deltion Afstudeerevent en de finale van Draadloos Straatmuzikantenconcours. Door samen te werken maken we onze stad mooier! 

Lagemaat Heerde  

Je staat op de schouders van je voorouders, maar bent zelf ook een voorouder voor hen die na jou komen. Lagemaat Heerde is partner van Festival Tussenland om die reden. Lagemaats recyclebare materialen worden gebruikt om van Festival Tussenland dat sfeervolle evenement te maken dat jij graag bezoekt. De materialen worden ook gebruikt voor de decorbouw van een theatervoorstelling op Tussenland.
Lagemaat is koploper in circulair bouwen doordat ze al jaren durft te pionieren op dit gebied. Dit familiebedrijf heeft oog voor de mens en de wereld om zich heen en streeft naar een inclusieve en circulaire wereld, om die mooier en beter achter te laten voor de volgende generaties. Deze ambities ziet zij terug in Festival Tussenland, dat met het thema Schouders mensen bewust wil maken van de erfenis die zij meenemen uit het verleden, en van de toekomst: welke schouders willen ze zelf zijn voor degenen die na hen komen?  

www.lagemaat-heerde.nl