Deltion afstudeervoorstellingen

Deltion is een vaste partner van Festivalplatform Zwolle Unlimited. Jaarlijks krijgen studenten van de opleiding artiest-drama tijdens de festivals van Zwolle Unlimited een podium voor hun eindvoorstelling(en), zodat ze speelervaring kunnen opdoen en zichzelf kunnen presenteren aan groot publiek. Dit jaar zijn dat deze drie voorstellingen:

Zsonder is een muzikale, multidisciplinaire performance van Indy Balster en Ruth Boer. De voorstelling wordt opgevoerd in een silent-disco setting en neemt je mee in de fantasie van een man die leeft zonder contact.

Kinderspel is een cabaretvoorstelling van Cynthia Schotman, Leja de Vries en Mirjam Eilander. Zij (onder)zoeken in deze voorstelling het kind in zichzelf. Want het langverwachte volwassen zijn blijkt toch allemaal wat tegen te vallen.

De toekomst is een voorstelling van Lisa Broek, Jeroen Veldkamp en Luuk Mellema. De klok staat op één voor twaalf. Het plastic slingert rond en schadelijke gassen zweven door de lucht. Het is tijd voor…De toekomst.

Bekijk hier het hele programma van festival Tussenland.