Bezoek de spannende theatrale spooktocht speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar en hun families! Zwolle is the place to be in het weekeinde van 16 en 17 december. Met verhalen, theater en muziek worden het oeroude IJslandse monster Grýla en haar kerstkerels tot leven gewekt.  

Veel gelukkigen hebben al een kaartje weten te bemachtigen. De verkoop gaat snel hoor! Zien we je daar? We hebben alle dagen een tof livemuziek-programma in de aankomst- en vertrektent op het Grote Kerkplein!

Het verhaal  

Als midwinter nadert, zegt men dat Grýla uit de bergen van IJsland naar beneden klimt, samen met haar kerstkerels. Wees voorbereid want ze is op zoek naar kinderen…..om op te eten! Via donkere stegen en spannende paadjes kom je steeds meer te weten…kom griezelen met je familie! Durf jij het aan? Via donkere stegen en spannende paadjes kun je Grýla misschien ontlopen…..  

De Kinderspooktocht (4 tot 12 jaar) is net wat korter en net iets minder spannend dan de Midwinter Spooktocht (volwassenen en 12+). De inhoud is hetzelfde. Koop nu je tickets voor de kinderspooktocht!