FESTIVAL NEMIA

Nemia neemt je mee naar…

Nemia neemt je mee waar je ook naar toe wilt. Het is een festival voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Alle kinderen die op het festival komen, mogen zijn wie ze zijn, en daarin door ontwikkelen. Dit is een belangrijk aspect van ´Nemia neemt je mee naar´. Of je nou klein of groot bent, zwart of wit bent, een jongen of een meisje bent. Je mag er zijn!

Bedacht en geproduceerd door jongeren van 14 jaar (van Mens& en 10-14) ondersteunt door studenten van diverse creative vakopleidingen en het organisatieteam van Zwolle Unlimited.

NAAR DE WEBSITE

Ik, Nemia, wil een wereld waar ieder kind zijn of haar eigen verhaal heeft en daardoor is uniek kan zijn. Ik bied een luisterend oor en een hart die ruimte heeft voor iedereen. Ook neem ik Nemia de onrealistische verwachtingen voor jongeren binnen de maatschappij weg tijdens het festival en wordt er geen onderscheid gemaakt. Ik hang geen labels aan wie je bent of waar je in gelooft, ik bied je de mogelijkheid om jezelf uit te vinden zodat je groeit als persoon.

Live in the moment!

” Nemia Neemt Je Mee naar…” is om even de realiteit uit te gaan en je eigen fantasie in te stappen. Momenteel bevinden wij ons in een tijd vol met maatregelen, maar mijn spelregels zijn veel leuker.

Laat met mij je zorgen even los en ervaar de vrijheid, droom met mij mee.

Ik neem je mee naar een wereld waarbij je geaccepteerd word om wie jij wilt zijn, dat jij kunt doen wat je wil doen zonder dat je daarvoor beoordeeld word door anderen. Hierin maak Ik Nemia geen onderscheid tussen mijn dromers. Ik Nemia wil niet alleen maar horen, maar ook luisteren naar jouw verhaal.

Ik houd van onze moeder natuur en wil graag haar droom na jagen door voor de aarde te zorgen. Ben jij de dromer die met mij het plaatje compleet maakt?