FESTIVAL NEMIA

27 en 28 mei 2023

Programma later bekend

Festival Nemia is er weer op 27 en 28 mei 2023!

Festival Nemia is een tweedaags festival voor kinderen van 4 tot 12 jaar, geheel georganiseerd dóór VO-jongeren en stampvol met kinderdoeactiviteiten die prikkelen en uitdagen, sportief, spannend en creatief zijn. Er worden vijfduizend bezoekers verwacht. Festival Nemia wordt gehouden op 27 en 28 mei.  

OVER FESTIVAL NEMIA

Door VO-leerlingen, voor kinderen 

Onderwijs, maar dan anders. Dat is Festival Nemia. Festivalplatform Zwolle Unlimited heeft zich verbonden met Onderwijsroute &jij van Openbaar Onderwijs Zwolle om zo deze art-based learning mogelijk te maken; een actieve, ontdekkende vorm van leren. Wekelijks werken dertig van de &jij-leerlingen aan de productie, programmering en marketing van Festival Nemia. De andere dertig bedenken en produceren impactvolle maatschappelijke projecten, en gebruiken daarvoor Festival Nemia als speelveld.  

Het nieuwe leren is uitgangspunt bij dit project: meedoen, zelf doen, en gaandeweg iets nieuws leren, dat is het credo. Het gaat zowel school als festivalplatform om actieve cultuurparticipatie en het opdoen van nieuwetijds-skills als burgerschap, persoonlijk leiderschap en ondernemerschap.  

Festivalplatform Zwolle Unlimited wordt voor het Nemia-project ondersteund door Impacter Zwolle en studenten van Teachers’ College Windesheim die het leerproces begeleiden. Daarnaast zijn er studenten eventmanagement, vormgeving en design betrokken, van Cibap, Deltion, Landstede, Windesheim en Stenden.  

Dit is er te doen

ZODRA BEKEND HIER TE ZIEN

Ben jij al aan het aftellen?

27 en 28 mei | Ter Pelkwijkpark Zwolle
Festival Nemia
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Goed nieuws!
De organisatie voor festival Nemia is weer aan de gang! We zitten vol leuke ideeën, maar om dit mogelijk te maken hebben we jullie hulp nodig!
We kunnen jullie financiële steun goed gebruiken, dit kan via de link in onze bio. Alle beetjes worden gewaardeerd.

We houden jullie op de hoogte over het festival
Groetjes, team Nemia.

Binnenkort beschikbaar