FESTIVAL TUSSENLAND

26 t/m 28 mei 2023

Programma later bekend

Festival Tussenland barst los van 26 tot met 28 mei 2023!

De groene parken langs de stadsgrachten van Zwolle zijn dit weekeinde het decor voor storytelling, circus- en danstheater en rootsmuziek. Van intieme vertellingen en (inter)nationale vertelshows tot swingende folkbands, van huiveringwekkend circustheater tot bruisende dans. Ben jij erbij? Het festival is vrij toegankelijk. Je draagt bij naar draagkracht. Houd de website en onze sociale media in de gaten voor het programma!

PROGRAMMERING FESTIVAL

Welke verhalen moeten nu verteld worden?

Tussenland focust op oorspronkelijkheid en een ambachtelijk hoog niveau binnen de verhalende vormen storytelling, literatuur, rootsmuziek, circus en dans. Tussenland kiest specifiek voor kunsten, waaraan het verhaal ten grondslag ligt. Verhalen vormen de bron van storytelling, van journalistiek, van liedkunst, en zijn in zichzelf een bibliotheek van de geschiedenis. Verhalen vormen ons immateriële erfgoed en onze identiteit.

In the spotlight

ZODRA BEKEND HIER TE ZIEN

Ben jij al aan het aftellen?

26 t/m 28 mei | Ter Pelkwijkpark Zwolle
Festival Tussenland
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
The Big Why achter alles wat we doen weten? Als eerste de nieuw-geboekte artiesten voor onze evenementen ontdekken? Word dan lid van onze Facebook community en verbind je met onze idealen.
Verhalen bouwen bruggen tussen mensen van verschillende culturen, leeftijden en achtergronden. Alle mensen samen geven vorm aan de cultuur van een stad, van een land. Ontmoet gelijkgestemde kunst- en cultuurliefhebbers en krijg waardevolle achtergrondinformatie over onze events. Meld je nu aan!
Naar de Facebook Community