Festival Tussenland barst los op 26 tm 28 mei

Op het Ter Pelkwijkpark in Zwolle moet je zijn tijdens het Pinksterweekeinde! Geniet van een weekeinde vol gezelligheid, ontmoeting, dansen en honderden circusvoorstellingen, storytellingshows en concerten.  

Een bruisende, verbonden, onderscheidende stad, waarin iedereen kan meedoen. Dat wil de organisatie van Festival Tussenland. In het mooie Ter Pelkwijkpark aan de Zwolse grachten is het heerlijk vertoeven van 26 tot en met 28 mei. Tussenland werkt nauw samen met horeca, winkeliers, onderwijs en andere evenementenorganisatoren in de stad om echt de hele binnenstad te laten bruisen. Er zijn diverse partnerevenementen in hetzelfde weekeinde, zoals het Zwolle Design Festival, Draadloos Straatmuzikantenconcours, de innovatieve foodmarkt van Kennispoort en de Deltion Afstudeervoorstellingen.  

Het festival is vrij toegankelijk, want kunst en cultuur is voor iedereen! Op het terrein kun je geven wat je kunt missen.

Achteraf bijdragen
Was je op Festival Tussenland? Je kunt ook achteraf nog doneren door op de knop hieronder te klikken. Geef wat het je waard is of wat je kunt missen.

Je kunt het bedrag aanpassen.

Geef wat het jou waard is

T H E M A  2 0 2 3

Schouders

Op wiens schouders bouwen wij ons persoonlijk leven, onze samenleving, onze wereld? Wie gingen ons voor? Zijn die schouders sterk, zwak, warm, koud, betrouwbaar of niet? En wat voor schouders gaan wij zijn voor degenen die na ons komen? Verhalen vormen ons immateriële erfgoed en onze identiteit. Welke verhalen moeten nu verteld worden? 

The Big Why achter alles wat we doen weten? Als eerste de nieuw-geboekte artiesten voor onze evenementen ontdekken? Word dan lid van onze Facebook community en verbind je met onze idealen.
Verhalen bouwen bruggen tussen mensen van verschillende culturen, leeftijden en achtergronden. Alle mensen samen geven vorm aan de cultuur van een stad, van een land. Ontmoet gelijkgestemde kunst- en cultuurliefhebbers en krijg waardevolle achtergrondinformatie over onze events. Meld je nu aan!
Naar de Facebook Community