Eten en drinken

Er staan diverse duurzame foodtrucks en foodstands op het festivalterrein en er zijn diverse barren voor dranken. Betalen gaat alleen per pin.

Festivalbekers
Voor een schoon festival hebben wij geïnvesteerd in herbruikbare, hardplastic glazen. Bij aankoop van je eerste drankje koop je er een beker bij voor €1,25. Die ruil je steeds om bij de bar voor een schone. Je kunt de beker daarna achterlaten bij de bar, zodat we die volgend jaar weer kunnen gebruiken. De bekers zijn niet inwisselbaar voor geld.

Bar Biga

Foodtruck met Italiaanse flair, waarin Nick en Saar de lekkerste Napolitaanse pizza’s bakken, aangevuld met antipasti, salades, dessert en koffie. Nick en Saar fantaseerden er altijd al over om samen een eigen onderneming te starten, om zo mensen te laten genieten van goed eten in een gezellige en ontspannen sfeer. In 2022 bouwden ze zelf deze foodtruck, en zo ontstond hun ‘piccola cuccina’: Bar Biga. 

Menu: pizza’s 

De Juice Dealer

Pure sappen en smoothies, gemaakt van de beste, verse en biologische ingrediënten. Wat je proeft is puur natuur, vegan en cold-pressed. De Juice Dealer is trots dat ze geen enkele toevoeging gebruikt, behalve liefde natuurlijk. Naast de sappen en smoothies serveert de Juice Dealer heerlijke acai bowls en blissballs.  

Menu: sappen, smoothies, acai bowls en blissballs 

Be Frank Foods

Heerlijke burgers, saucijzenbroodjes en bitterballen, gemaakt van insecten. Durf jij het te proberen? Be Frank Foods ontwikkelt en produceert deze heerlijkheden, waarin insecten worden gebruikt als duurzame, gezonde en lekkere eiwitbron. Zo wil Be Frank Foods bijdragen aan een betere wereld. Goed voor jou en voor de planeet!  

Menu: burger, borrelplank en saucijzenbroodje, allemaal van insecten gemaakt   

IJssalon Lutteke

Puur en intens smaakvol ijs. Welke van de zes ijssmaken vind jij het lekkerst? Wim Sips gebruikt alleen de beste, biologische producten, met eerlijke ingrediënten zonder toevoegingen. “Dit is beter voor de wereld en extra lekker. Mijn passie voor duurzaam ondernemen, de liefde voor ijs en de sociale contacten maken mijn werk het mooiste wat er is.” 

Menu: vers ijs (ook vegan)  

Dima’s Huis

Na haar vlucht uit Syrië opende Dima Altabbaa Dima’s Huis in Zwolle. Ze wil positiviteit overbrengen via haar gerechten. Proef het thuisgevoel in de heerlijke Syrische keuken; zowel als met vlees, zoet en hartig. “Ik wil een positief voorbeeld zijn voor de vluchtelingen die net naar Nederland zijn gekomen.” 

Menu: diverse Syrische hapjes

Vive la Crêpe

Flinterdunne zoete crêpes naar Bretonse receptuur en hartige Tartes Flambées oftewel Flammkuchen. Bereid en geserveerd vanuit een typisch Frans vakwerkhuis op wielen door koks Karen, Jeroen en Nina Mulder. Je bent van harte welkom, of zoals de Fransen zeggen: Nous vous souhaitons la bienvenue!“.

Menu: crêpes, wafels en Flammkuchen

Peters Oesterpaleis

Een streling voor de tong en een genot voor het oog. Deze zilte heerlijkheden zijn voor de fijnproevers die houden van alles wat in zee wordt geboren. Paleiskok Peter serveert je een varié van diverse bereidingen; of kies je persoonlijke favoriet. Maak het helemaal compleet met een glaasje Cava erbij.  

Menu: oesters