Algemene informatie

Hier vind je alle algemene informatie over Festival Tussenland. Heb je een vraag? Stel deze dan gerust via de ‘Vraag stellen’ knop rechts onderin het scherm of stuur een mail naar organisatie@zwolleunlimited.nl.

Kaartverkoop: waardebepaling achteraf

Wij vinden het belangrijk dat iedereen van kunst en cultuur kan genieten en we werken daarom met waardebepaling achteraf. Dat betekent dat je achteraf geeft wat je het waard vond, of wat je kunt missen. Zo kan iedereen bijdragen naar draagkracht.

Het betekent dat je vrij toegang hebt tot alle voorstellingen. Je kunt niet reserveren. Er is genoeg plek of we bieden voorstellingen meerdere keren aan om al het publiek toegang te geven.

Ben je (of was je) op Festival Tussenland? Je kunt ook achteraf nog doneren door op de knop hieronder te klikken.

geef wat het jou waard is

Festivalbekers

Voor een schoon festival hebben wij geïnvesteerd in herbruikbare, hardplastic glazen.

Bij aankoop van je eerste drankje koop je er een beker bij voor €1,25. Die ruil je steeds om bij de bar voor een schone. Je kunt de beker daarna achterlaten bij de bar, zodat we die volgend jaar weer kunnen gebruiken. De bekers zijn niet inwisselbaar voor geld.

Eten & drinken

Er staan diverse duurzame foodtrucks en foodstands op het festivalterrein en er zijn diverse barren voor dranken. Betalen gaat alleen per pin.

Locatie & data

Festival Tussenland (26, 27 & 28 mei 2023) wordt gehouden op het Ter Pelkwijkpark in de binnenstad van Zwolle. Ook zijn er nog wat andere locaties in de stad waar je voorstellingen kunt zien of partnerevenementen kunt bezoeken. Dat staat tegen die tijd allemaal vermeld in het blokkenschema.

Bekijk blokkenschema

Parkeren

Aan het Ter Pelkwijkpark is een grasveld ingericht speciaal voor fietsen van festivalbezoekers. Ook kun je je fiets kwijt in één van de fietsparkeerplaatsen in de binnenstad.

Hieronder een overzicht van de dichtstbijzijnde auto parkeerplekken.

Bekijk parkeerplekken