Walk & Dance to fight cancer

Partner-evenement

DIT EVENEMENT WORDT AFGELAST

Op zondag 29 oktober, tijdens de eerste editie van Walk&Dance to Fight Cancer Zwolle, wandel je langs een prachtige route die deze mooie gemeente maakt wat het is. Een wandeltocht van 25 of 5 kilometer om samen met vele anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor baanbrekend onderzoek naar kanker. Festivalplatform Zwolle Unlimited is mediapartner van Walk & Dance to Fight Cancer in Zwolle. 

Je kunt meedoen als vriendenteam, alleen, of met een Business Team. Er wordt niet alleen gewandeld. Op meerdere locaties aan de route klinkt muziek. Op de route kan je allerlei entertainment verwachten en een heerlijke versnapering. Met als klap op de vuurpijl een spetterend eindfeest met de Grote Karaoke show in Theater de Spiegel. Festivalplatform Zwolle Unlimited is in 2023 voor het eerst media-partner van Walk & Dance to Fight Cancer in Zwolle. Zo zetten we ons samen in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.  

Doe mee!
Doneer!

Tickets Grote Karaoke Show

DIT EVENEMENT WORDT AFGELAST

29 oktober 19.00 uur – Theater De Spiegel

Leuker dan De Beste Zangers, strakker dan de Soundmixshow en vetter dan The Voice Of Holland. De Grote Karaoke Show is jouw kans om in de schoenen van je grote muzikale helden te stappen. De band staat achter je, de tekst voor je neus en het publiek ligt aan je voeten! Koop voor 10 euro jouw kaartje en steun de Walk & Dance to Fight Cancer!

Finish tussen 17.00 en 19.00 uur
Het eindfeest met de Grote Karaokeshow begint om 19.00 uur in theater De Spiegel. Daaraan voorafgaand finishen de wandelaars van de Walk & Dance to Fight Cancer op het Spinhuisplein voor De Spiegel, onder het genot van een drankje, hapje en muziekje. Kom jij meewandelen of kom jij de wandelaars inhalen? Gezellig!

HET IS NIET MOGELIJK, KAARTEN TE BESTELLEN. HET EVENEMENT WORDT AFGELAST.

Tickets Grote Karaoke Show

Hoe werkt het?

Stap 1:
Schrijf je in door hierboven op de blauwe “Doe Mee!” te klikken.

Stap 2:
Je ontvangt een eigen pagina op deze website. Maak deze pagina zo persoonlijk mogelijk (voeg een profielfoto en je verhaal toe).

Stap 3:
Deel je pagina met zoveel mogelijk mensen, vertel waarom jij meedoet en vraag of mensen je voor jouw prestatie willen sponsoren.

Stap 4:
Maak optioneel een team aan waar al jouw naasten in mee kunnen wandelen, om zo samen op een leuke manier geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker.

Stap 5:
Zorg dat je goed voorbereid bent. Denk bijvoorbeeld aan trainen van tevoren zodat je jouw afstand gaat halen.

Stap 6:
Loop samen met andere mensen, zodat we gezamenlijk weer een stukje dichterbij onze wens kunnen komen: een wereld waarin kanker niet meer dodelijk hoeft te zijn!

Waarom inschrijfgeld?

Door middel van inschrijfgelden, sponsorgelden en eventuele subsidies kunnen we het evenement organiseren. Daardoor kunnen de opgehaalde donatiegelden direct ten goede komen aan Stichting Fight cancer, die de financiering voor wetenschappelijk baanbrekend kankeronderzoek verzorgt.

Naast dat je met het inschrijfgeld het evenement mogelijk maakt, krijg je er als deelnemer ook wat voor terug!

  • Een georganiseerde loop met fun en entertainment op de route
  • Herinnering bij de finish
  • Een eigen persoonlijke pagina op deze site
  • Versnaperingen en drankjes op de route
  • Toegang tot de afterparty
  • T-shirt
  • Donatietips en de mogelijkheid om zo bij te dragen aan baanbrekend kankeronderzoek
  • En natuurlijk een onvergetelijke herinnering!

Foto’s en impressie