IK TOON OP DE STOEP

Met drie trekkers met een platte kar trekken we de wijken van Zwolle in voor spontane optredens op straat. Met strobalen wordt een tribune gebouwd en de kar is dan het podium.

Festivalplatform Zwolle Unlimited organiseert IK TOON op de stoep voor Stadkamer en krijgt daarbij ondersteuning van de jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot. Deze jonge vertellers zijn leerlingen van de Theaterstroom van de Van der Capellen scholengemeenschap. In hun eerste jaar krijgen ze de techniek van het vertellen aangeleerd door één van de trainers van het gilde. Vervolgens brengen zij op zoveel mogelijk live-evenementen hun verhalen ten gehore. Tijdens IK TOON op de stoep verzorgen de jonge verhalenvertellers de presentatie op de platte kar en vertellen zij verhalen tussen de optredens door.

Volgend jaar zijn we er weer.
Dit jaar is IK TOON op de stoep geweest. Wanneer we de nieuwe data rond hebben vermelden we dit hier. Voor nu kun je de aftermovie van Ik Toon op de stoep 2021 hieronder bekijken.