6 tot en met 11 februari

In de toekomst moeten we meer circulair gaan leven. Maar hoe doe je dat? Wat gebeurt er op het gebied van circulaire economie eigenlijk al in Zwolle? Wandel de Inspiratieroute circulaire economie en leer initiatiefnemers en hun projecten kennen.

 

Ontdek regionale initiatieven
Ontdek tijdens de Inspiratieroute circulaire economie hoe lokale en regionale bedrijven, kunstenaars en scholen hun krachten bundelen om tot vernieuwende producten en diensten te komen. Laat je tijdens deze route inspireren en motiveren, zélf meer circulair te gaan leven en werken. Want de toekomstbestendige economie is een economie van gesloten kringlopen. De wereld verandert. Wat doe jij?

Combi live en audio
De route is een combinatie van een live route en een aanvullende online audiotour. De routekaart en de informatie over alle deelnemers vind je op de eigen website van de route. Je kunt op de dag van je keuze een papieren flyer met de routekaart afhalen bij het startpunt onder de Sassenpoort. Aanmelden vooraf is niet nodig. De download van de aanvullende audiotour, die hoort bij de Inspiratieroute, staat vanaf 5 februari online.

Interactieve dagen 6 en 11 februari
Let op: maandag 6 en zaterdag 11 februari is de route interactief. Tijdens deze dagen maak je kennis met initiatiefnemers, makers en organisaties. Dan haal je jouw goodiebag op bij Stadsmuseum ANNO en vind je een Instagram Wall en koffieproeverij op de Nieuwe Markt.

De makers
De Inspiratieroute maakt deel uit van de landelijke Week van de circulaire economie, met evenementen in het hele land, waaronder ook een landelijk congres dat eveneens in Zwolle wordt gehouden. Voor de Inspiratieroute circulaire economie werkt Festivalplatform Zwolle Unlimited samen met Gemeente Zwolle, Regio Zwolle Circulair, Provincie Overijssel, Eline Stolk van ErvaringRijker, Creative Connector Ellen Bosman en Zwolle Marketing. Lees meer op www.visitzwolle.com/circulaire-economie

Bekijk de deelnemers en de routekaart.

Naar ticket