Veel gelukkigen hebben al een kaartje weten te bemachtigen voor de Midwinter Spooktocht. De verkoop gaat snel! Leuk hoor. De volwassenroute op zaterdag 16 december zit al vol. Gelukkig hebben we ook zondag 17 december nog.
Wees er snel bij!
Je wandelt een spannende tocht door de Zwolse binnenstad. Met verhalen, theater en muziek worden het oeroude IJslandse monster Grýla en haar kerstkerels tot leven gewekt. Zien we je daar? Er zijn tochten overdag en ‘s avonds. De eeuwenoude ijzige IJslandse legende van Grýla komt tot leven. Als midwinter nadert, zegt men dat Grýla uit de bergen naar beneden komt, op zoek naar…. Mensenvlees!
Wat is er nog meer te doen in het weekeinde van 15 tot en met 17 december? 
Het publiek kan opwarmen en napraten in de sfeervolle circustent bij het vertrek- en aankomstpunt van de Midwinter Spooktocht; het Grote Kerkplein. Voor de gelegenheid is het plein omgedoopt tot Winterwarmte. Hier staat warme chocolademelk en glühwein klaar en brandt een heerlijk vuurtje. De tent heeft een doorlopende livemuziek-programmering met aanstekelijk bandjes. Een fijne plek voor een goed gesprek of een dansje. Het muziekprogramma in de tent is er niet alleen zaterdag en zondag, maar ook al op de vrijdagavond.
Kunst- en Kerstmarkt
Om de tent op het Grote Kerkplein en langs de Luttekestraat kan het publiek zaterdag en zondag genieten van de Kunst- en Kerstmarkt. Daar wordt werk tentoongesteld van lokale en regionale kunstenaars en creatieve makers, smult het publiek van typische kerstversnaperingen en zijn bijzondere decoraties te koop om huis en tuin te hullen in kerstsferen.