Ook dit semester hebben we weer een groep fijne stagiaires die ons productieteam ondersteunt. Jaarlijks vervullen circa 10 tot 15 studenten van management- en eventopleidingen en opleidingen ruimtelijke vormgeving en grarische vormgeving en redactie hun stage bij Festivalplatform Zwolle Unlimited. We werken samen met Cibap, NHL Stenden, Windesheim, ArtEZ, Deltion en Landstede. We stellen hier onze stagiaires van dit semester aan je voor!  

Yinte Mulder, Kyra Wesselink en Ilse Nijenkamp (op de foto’s van links naar rechts) vormen samen het Zwolle Unlimited 3D-team van dit semester. Ze zijn derdejaars studenten Ruimtelijke vormgeving aan Cibap, vakschool voor vormgeving en gaan gezicht geven aan onze eerstvolgende evenementen: de Midwinter Spooktocht en de Audiotours.  

Sanne de Nekker zit in het vierde jaar van de opleiding Ondernemerschap & Retailmanagement aan Hogeschool Windeheim. Ze produceert onze Midwinterspooktocht in december. Ook onderzoekt ze als afstudeeropdracht de bedrijfsvoering binnen Zwolle Unlimited en werkt ze aan ‘Change & Innovation’ binnen onze organisatie.  

Finn Volk is tweedejaars Filmmaker AV aan Cibap, vakschool voor vormgeving. Dit semester bestaat zijn stage onder meer uit het maken en bewerken van foto’s voor marketing- en pr-doeleinden en het helpen met filmen en editen van het AV-materiaal dat onze organisatie inzet bij haar online communicatie.  

Klaske ten Brinke is vierdejaars student aan de opleiding motion design aan Cibap, vakschool voor vormgeving. Klaske verzorgt audiovisuele opdrachten (film en foto) voor de lopende evenementen van Festivalplatform Zwolle Unlimited 

Chantalle Plas is vierdejaars Leisure & Events Management aan NHL Stenden in Leeuwarden. Ze ondersteunt de productie van de Midwinterspooktocht en doet afstudeeronderzoek op de manier waarop we sociaal draagvlak kunnen creëren voor Festivalplatform Zwolle Unlimited.  

Quincy van Elburg doet de opleiding Mediaredactiemedewerker aan Landstede in Zwolle. Zij begeleidt de leerlingen van Onderwijsroute 10-14 bij het maken van 10-14 TV: drie afleveringen met interviews met ondernemers, ambtenaren, politici en adviseurs over duurzaamheid en duurzaam leven.

Welkom in het team en succes dit jaar!