Bekijk nu het programma van IK TOON op de stoep! Komend weekeinde zijn er muziek en verhalen bij jou in de straat! Geniet 13 en 14 mei samen met je buren, kinderen, kleinkinderen en vrienden van verhalenvertellers, koren, zangroepen en bands voor jouw deur! Kijk hier snel wanneer en met welke artiesten we bij jou in de buurt zijn.

Dit is het programma. Op de website van IK TOON op de stoep vind je de locatie.  

Programma 13 en 14 mei: De Motten, Emma Geerts, The Craic, Popkoor HoorHaar, Klarinjo, Bluebird Voices, Hans Invernizzi, Annet van Prooijen, Hans Lorijn en de Ierse folkband Beguinness. De jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot praten diverse optredens aan elkaar en vertellen verhalen. Deze jonge vertellers zijn leerlingen van de Theaterstroom van de Van der Capellen scholengemeenschap.  

Wat is IK TOON op de stoep?  

IK TOON op de stoep is een reizend festival dat mensen wil samenbrengen en wil laten genieten van kunst en cultuur. De optredens zijn gratis toegankelijk en worden verzorgd door amateurartiesten. Met een grote trekker en platte wagen vol strobalen reizen amateurkunstenaars alle wijken van Zwolle langs. Met strobalen wordt een tribune gebouwd en de kar is dan het podium voor de artiesten. Dans en zing mee en droom weg bij verhalen. We komen bij jou langs!  

 IK TOON is een initiatief van Stadkamer in samenwerking met Festivalplatform Zwolle Unlimited.