REISINFO

HOE REIS JIJ?

Het festival wacht met smart op jouw komst. Maar hóe kom je er eigenlijk? We leggen het jou hieronder zo duidelijk mogelijk uit.

We hopen je te mogen ontvangen bij de volgende festivaleditie!

EIGEN VERVOER

Met de auto

Kom je met de auto? Houd dan rekening met extra reistijd. Soms is het lastig een parkeerplek te vinden. Het hart van ons festival is het Broerenkerkplein te Zwolle. Hier kun je niet parkeren. Door de hele stad zijn er betaalde parkeerplaatsen en parkeergarages. Hieronder vind je de informatie van de parkeergarages op een rijtje.

Q-park Centrum, Pletterstraat 41. Per 20 minuten parkeren € 1,00, maximaal dagtarief € 16,50. Deze parkeergarage beschikt over gehandicaptenplekken, een elektrisch oplaadpunt en een lift. Vanaf deze parkeerplaats is het nog 3 minuten lopen naar het festivalhart.

Q-park Maagjesbolwerk, Maagjesbolwerk 54. Per 15 minuten parkeren vanaf € 0,60, maximaal dagtarief € 16,50. Deze parkeergarage beschikt over gehandicaptenplekken, een elektrisch oplaadpunt, een OV Knooppunt en een lift. Vanaf deze parkeerplaats is het nog 7 minuten lopen naar het festivalhart.

Parkeergarage Katwolderplein, Katerdijk. € 2,80 per uur, in de avonduren (20-23 uur) € 1,80 per uur. Maximum dagtarief € 17,40. Maximum avondtarief € 3,60. Deze parkeergarage is op de begane grond en beschikt over gehandicaptenplekken. Vanaf deze parkeerplaats is het nog 8 minuten lopen naar het festivalhart.

Met de fiets

De fiets kun je kwijt vlakbij het festivalterrein. Zet dan je navigatie op het Broerenkerkplein te Zwolle. Dit is het festivalhart van ons festival.

Zet je toch liever je fiets in een bewaakte stalling? Dat kan! De dichtstbijzijnde fietsenstalling is de bewaakte fietsenstalling aan het Meerminneplein.

Lopend

Ga je lopend naar ons festival? Zet je navigatie dan op het Broerenkerkplein te Zwolle. Dit is het festivalhart van ons festival.

OPENBAAR VERVOER

Met de trein

Stap uit op Zwolle Centraal Station. Vanaf centraal is het nog 15 minuten lopen naar het festivalhart (Grote Kerkplein, Zwolle). Je kunt best nog tot laat terug met de trein naar je eigen woonplaats maar let op, want de vertrektijden van de laatste treinen verschillen per dag en per reisrichting. Ook is het Hemelvaart, dus de tijden kunnen afwijken. Hieronder zie je bij benadering hoe laat de laatste treinen vertrekken in de verschillende reisrichtingen.

 

Richting Groningen/Leeuwarden (tijden volgen)

Richting Hengelo/Enschede (tijden volgen)

Richting Utrecht/Amsterdam (tijden volgen)

Richting Lelystad/Almere (tijden volgen)

 

Het is altijd belangrijk goed vooraf je reis te plannen. Dit kan via de website van de NS. De festivalorganisatie neemt geen verantwoordelijkheid voor gemiste treinen.

Met de bus

Neem vanaf Zwolle Centraal stadsbus 2, 3, 4 of 9. Per bus is het verschillend bij welke halte je dan het beste kunt uitstappen, ook is het verschillend hoelang het dan nog lopen is naar het festivalhart (adres: Grote Kerkplein, Zwolle).

Stadsbus 2 (richting Holtenbroek), uitstappen bij bushalte Dijkstraat. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen.

Stadsbus 3 (richting Berkum), uitstappen bij bushalte Dijkstraat. Vanaf hier is het nog 2 minuten lopen.

Stadsbus 4 (richting Aa-landen), uitstappen bij bushalte Kerkbrugje. Vanaf hier is het nog 5 minuten lopen.

Stadsbus 9 (richting Deltion Campus), uitstappen bij bushalte Katwolderplein/Centrum. Vanaf hier is het nog 8 minuten lopen.

 

Het is altijd belangrijk goed vooraf je reis te plannen. Dit kan via de website of de app 9292.