Acteertalent gezocht!

Lijkt het jou leuk om mee te spelen en/of te figureren in de Midwinter Spooktocht in Zwolle? Dan hebben wij goed nieuws, je kunt je nu aanmelden als speler! Samen met andere Zwollenaren speel je mee in een theatrale storytelling route langs de rafelranden van de Zwolse binnenstad. Verhalenvertellers nemen het publiek mee langs theatrale scènes en videoprojecties. En jij krijgt een rol! De Midwinter Spooktocht staat onder leiding van de artistieke directie van Festivalplatform Zwolle Unlimited.
Wil jij samen met je mede-acteurs schitteren in deze voorstelling en ben je beschikbaar op onderstaande data? Meld je dan nu aan!
 
Repetities: 26 en 27 november (overdag), 10 en 11 december (overdag)
Uitvoering: 17 en 18 december (hele dag)
 
Zwolle – repeteren in de binnenstad, startlocatie Festivalkantoor Bgm. Drijbersingel 25
 
𝐋𝐞𝐭 𝐨𝐩: 𝐉𝐞 𝐡𝐨𝐞𝐟𝐭 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝟐 𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐞𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐰𝐞𝐳𝐢𝐠 𝐭𝐞 𝐳𝐢𝐣𝐧.
IK WIL MIJ AANMELDEN!

Midwinter Spooktocht

17 & 18 december 2022

Volkeren in de hele wereld staan met verhalen, vuur en lekker eten stil bij de Midwinterperiode, waarin de zon even is bevroren aan de hemel. Kom genieten van deze verhalen op geheimzinnige plekken in de binnenstad van Zwolle! Verhalenvertellers nemen je mee in een mix van storytelling, theatrale scènes en videoprojectie.  

De Midwinter Spooktocht wordt samengesteld en geregisseerd door een jonge maker. Professionals en amateurs spelen erin mee.