Stadkamer en Zwolle Unlimited organiseren op 9 en 10 oktober IK TOON op de stoep. En we komen bij jou langs. Met drie trekkers met een platte kar trekken wij rond met een groep amateur artiesten de wijken van Zwolle in voor spontane optredens op straat. Met strobalen wordt een tribune gebouwd en de kar is dan het podium.

Festivalplatform Zwolle Unlimited organiseert IK TOON op de stoep voor Stadkamer en krijgt daarbij ondersteuning van de jonge verhalenvertellers van het Vertellersgilde van Productiehuis De Verhalenboot. Deze jonge vertellers zijn leerlingen van de Theaterstroom van de Van der Capellen scholengemeenschap. In hun eerste jaar krijgen ze de techniek van het vertellen aangeleerd door één van de trainers van het gilde. Vervolgens brengen zij op zoveel mogelijk live-evenementen hun verhalen ten gehore. Tijdens IK TOON op de stoep verzorgen de jonge verhalenvertellers de presentatie op de platte kar en vertellen zij verhalen tussen de optredens door. Deze optredens worden verzorgd door amateur artiesten. Van een blaasband tot een circus act en van een zang trio tot een harmonieorkest; er is van alles te zien tijdens IK TOON op de stoep!

Kom je kijken?

Voor de kinderen, volwassenen en jongeren die de artiesten willen komen bewonderen: IK TOON op de stoep is gratis toegankelijk en wordt gehouden op 9 en 10 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur.

NAAR LOCATIES EN TIJDEN