De donkere dagen van Midwinter vormen de perfecte tijd om te genieten van spannende verhalen op geheimzinnige plekken in de historische binnenstad van Zwolle. Kom 17 of 18 december naar de Midwinter Spooktocht! De kaartverkoop start 1 november. We hebben een editie voor kinderen en één voor volwassenen en 12+.  

Volkeren in de hele wereld staan met verhalen, vuur en lekker eten stil bij de midwinterperiode, waarin de zon even is bevroren aan de hemel. De Midwinter Spooktocht volgt deze traditie. Deze griezelige storytelling route is een mix van verhalen, theatrale scènes en videoprojectie op verborgen plekken in Zwolle. Naast de professionele acteurs en verhalenvertellers speelt ook een grote groep acteurs en figuranten uit Zwolle mee.
De Midwinter Spooktocht staat onder artistieke leiding van Festivalplatform Zwolle Unlimited. Er vertrekken meerdere routes per dag.  Er is een korte route speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar en er is een langere route voor volwassenen en 12+. 

Vertrek en aankomst  

Het vertrek- en aankomstpunt van de routes is op het Grote Kerkplein. Daar is een sfeervol festivalterreintje ingericht bij Productiehuis De Verhalenboot. Met een muziekje, glühwein of chocolademelk kun je hier heerlijk opwarmen en napraten.  

Data: zaterdag 17 en zondag 18 december
Tijden: meerdere routes per dag

Naar tickets