HET WERELDBEROEMDE VERHALENFESTIVAL

Theatermakers en muzikanten uit Zwolle en regio gieten wereldberoemde verhalen en liedjes van muzikale helden in nieuwe vormen en presenteren ze aan jou verschillende routes.

De routes en sfeervolle horecacorner

Er is een theaterroute voor volwassenen en voor kinderen en er is een muziekroute voor volwassenen. De routes voeren langs bijzondere, eigentijdse en historische locaties in de Zwolse binnenstad. Het Wereldberoemde Verhalenfestival heeft een sfeervolle horecacorner ingericht aan de Thorbeckegracht, waarvandaan alle routes vertrekken.

Ontwikkelkansen

Theatermakers hebben hun ideeën ingediend en muzikanten hebben hun helden voorgesteld. De routes worden letterlijk nú gemaakt. Alle mogelijke vormen van theater kunnen voorbijkomen. Van verteltheater en muziek- en bewegings/danstheater tot documentair theater en crossovers. De geselecteerde theatermakers en de muzikanten staan twee maanden lang onder begeleiding van professionele regisseurs en kunnen zich met hun nieuwe voorstelling of concert in de picture spelen van theaterbureaus en andere boekers.

AFTERMOVIE 2021