WereldBeroemde VerhalenFestival2021-06-10T16:05:00+02:00

WERELDBEROEMDE
VERHALENFESTIVAL

1 en 8 juli in Zwolle

De muzikale helden van…. Muzikanten uit Zwolle en regio lieten zich inspireren door hun grote helden en geven op 1 en 8 juli korte, intieme concerten aan de Pletterstraat in Zwolle. Bekijk de line-up van het Wereldberoemde Verhalenfestival!

Makersfestival WBVF zou aanvankelijk afgelopen winter plaatsvinden. Jonge kunstenaars worden in het Wereldberoemde Verhalenfestival geregisseerd door gevestigde artiesten. De concerten waren klaar, de data stonden gepland. En toen kwam er een nieuwe Corona-piek en ging de maatschappij op slot.

WBVF is blij, nu alsnog de makers een kans te kunnen geven, hun concerten te laten horen.

Over het Wereldberoemde Verhalenfestival
Het Wereldberoemde Verhalenfestival richt zich op het scheppen van kansen voor jonge kunstenaars. Om zo de stad Zwolle aantrekkelijk te maken als vestigingsklimaat voor al die studenten die afstuderen aan de kunstacademies in de stad. Dit jaar lieten muzikanten zich inspireren door hun muzikale helden.

PROGRAMMA

Het Wereldberoemde Verhalenfestival houdt per festivaldag een verschillende liveshow op het terrein voor Productiehuis De Verhalenboot (Pletterstraat 20). Deze liveshows spelen per dag driemaal. Je koopt een kaartje per tijdblok. Je kunt in theorie dus dagelijks naar een andere show komen kijken. Dit is het programma per dag.

We verkopen uitsluitend duo-tickets, dus voor twee personen tegelijk. Dit heeft te maken met de Covid-regels. De eersterang geeft toegang tot de plaatsen vlak voor het podium. De tweederang is iets verder naar achteren gelegen, maar biedt ook goed zicht op de artiesten.

DUOTICKETS BEKIJKEN

Ego Echo

Donderdag 8 juli (alle tijdblokken) In 'Ego Echo' worden de zussen Anne en Lieke verliefd op hun eigen spiegelbeeld en kunnen ze slechts elkaars woorden in de mond nemen. Hoe lang blijft hun ego/echo bestaan? De vrouw staat centraal in deze muzikale, theatrale vertelling gebaseerd op de mythe van [...]

Heksenjacht

Donderdag 1 juli (alle tijdblokken) Theater Nora speelt in samenwerking met La Femme Féminine een bewerking van The Crucible van Arthur Miller. Dat stuk gaat over de heksenjacht in het dorpje Salem, in 1692. We trekken het naar 2020 en vragen ons af: is heks een scheldwoord of een [...]

DUOTICKETS BEKIJKEN
Go to Top