Festivalplatform Zwolle Unlimited doet mee aan Winters Zwolle met het evenement De Midwinter Spooktocht en diverse audiotours. Ook verzorgen we de PR van Winters Zwolle. Maar wat is Winters Zwolle eigenlijk? Winters Zwolle behelst de periode van 6 december tot en met 8 januari. 

In de wintermaanden wordt Zwolle omgetoverd tot lichtjesstad met theaterroutes, concerten en vele andere kunstzinnige en culturele activiteiten. Ook is er veel ruimte voor shopping en horeca, in een sprookjesachtige omgeving. Bekijk wat er allemaal te doen is en kies je moment! De winter in Zwolle wordt hot!  

Voor Winters Zwolle slaan de vele café- en restauranthouders, hotelhouders, winkeliers en kunst- en cultuurorganisaties in Zwolle de handen ineen. Zij willen Zwolle aantrekkelijk maken voor de Zwollenaren en voor publiek van buiten de stad. Kom griezelen tijdens de theatrale Midwinter Spooktocht. Sla de benen uit bij het IJsbeeldenfestival of dans het dak eraf tijdens het Kerstival in de Zwolse cafés. Ga met je kids naar het Sprookjesfestival of loop de lichtbeeldenroute door het historische centrum. Bezoek de Kerstmarkt; eet met vrienden of familie een heerlijk hapje in één van de gezellige restaurants die Zwolle rijk is, bezoek het grote assortiment winkels, waaronder de bijzondere boekenkerk Van der Velde in de Broeren. Bewonder kunst van uiteenlopende kunstenaars in het gloednieuwe museum Anno of het welkbekende Museum de Fundatie. Bekijk welke te gekke theater- of filmvoorstellingen er zijn in Zwolse Theaters, Filmhuis Fraterhuis of Pathé. Woon je niet in Zwolle? Regel bijtijds een overnachting in een sfeervol hotel of B&B om nog langer te kunnen genieten. 

PR Winters Zwolle
Met Festivalplatform Zwolle Unlimited verzorgen wij niet alleen een evenement, maar zijn we ook aangewezen als PR-makers voor Winters Zwolle. We onderhouden de sociale media en de website. Heb je een evenement dat zou passen binnen Winters Zwolle? Meld je event dan aan via www.winterszwolle.nl