Winters Zwolle2020-11-20T19:19:51+01:00

WINTERS ZWOLLE

WintersZwolle is terug!

De historische binnenstad van Zwolle is half december weer het decor van kunstzinnige, muzikale en spannende wandelroutes. Ontdek de verborgen verhalen van jouw stad en bezoek tegelijkertijd de prachtige hotspots van Zwolle. Stap door de sluier van de werkelijkheid en laat je betoveren!

Dit jaar zal het allemaal net wat anders gaan dan anders. Via een audiotour op je eigen telefoon kun je zes verschillende routes volgen. Dat zijn: Kunst Verlicht, de Opgezwolle Hiphoproute, de Midwinter spooktocht, Langs de oevers van de Aa, De Ronald Westerhuis kunstroute en de Lichtbeeldenroute. Je wordt begeleid door de audioverteller in je oren.

Download de gratis app en zoek je tour uit. Koop een ticket, zet je koptelefoon op of doe je oortjes in en begin! Je kunt de audiotour lopen zo vaak je wilt, met wie je wilt en zo lang je wilt.

Houd onze media-kanalen in de gaten voor updates!

Corona maatregelingen

Tijdens WintersZwolle kun je op een veilige manier genieten van toffe tours door de hele stad. Houd je aan de standaard-voorschriften omtrent Corona: geef en gun elkaar de ruimte, houd anderhalve meter afstand, schud geen handen, blijf thuis bij klachten, volg aanwijzingen van medewerkers op.

Om de veiligheid te waarborgen tijdens het lopen van de audiotours, zijn de routes gemarkeerd met een kleur: groen of oranje.

Groen: bezoekers van een groene activiteit hebben vrijwel zeker geen contact met bezoekers uit andere huishoudens.

Oranje: bezoekers van een oranje activiteiten kunnen bezoekers tegenkomen uit andere huishoudens. Uiteraard op anderhalve meter afstand.

Go to Top